Skip to content

ANNEMARIA piedāvā dziesmu „Mainīt”

Dziedātāja ANNEMARIA piedāvā savu jaunāko dziesmu „Mainīt”. Singla vārdu autore ir pati izpildītāja, bet mūzikas līdzautors, kā arī producents ir Juris Ludženieks.

„Dziesma savu dzimšanas dienu gaida jau kādu laiciņu, un beidzot tā ir pienākusi! Esmu cilvēks, kurš pieķer sevi domās par to, kāpēc viss ir tā, kā to redzam, dzirdam, sasmaržojam. Noteikti neesmu vienīgā, kas ieplūst savā pasaulē, nododas vispārēja rakstura pārdomām un cenšas savienot šķietami nesavienojamo. Kaut arī ne manos, ne kāda cita spēkos nav iespējas mainīt ne laika apstākļus, ne zvaigžņu ceļus, daudz ko varam veidot no jauna, mainot paši sevi,” stāsta ANNEMARIA.

Šodien (30.10) radio SWH ēterā plkst. 14:10 norisināies radio intervija ar ANNEMARIU, kur dziedātāja sīkāk pastāstīs par dziesmas tapšanu, kā arī uzklausīs Fredosaurus Rex viedokli!

Šī gada aprīlī ANNEMARIA izdeva savu pirmo singlu „Mirklī būt”, kam augustā sekoja otrais singls „Saldējuma kokteilis”, bet jau nākamgad dziedātāja plāno izdot savu pirmo debijas albumu vai EP.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit