Skip to content

Jura Kaukuļa jubilejas koncerti pārcelti uz “Palladium”

Grupas “Dzelzs vilks” koncerti Jura Kaukuļa pusgadsimta jubilejas zīmē atkārtoti pārcelti – tie notiks 7. novembrī, koncertzālē “Palladium”, plkst. 16.00 un 20.00.

“Ņemot vērā pašreizējos iekštelpu koncertu apmeklējuma ierobežojumus, ir skaidrs, ka tādā veidā, kādā bija iecerēti divi 12. septembra koncerti mūzikas namā “Daile”, tie nevar notikt. Tāpēc rūpēs par klausītāju veselību un ievērojot likumu, “Dzelzs vilks” lēmis pārcelt abus koncertus uz citu datumu – 7. novembri, kā arī uz plašākām telpām – koncertzāli “Palladium”, kurā koncertu varēs noskatīties visi jau iegādāto biļešu īpašnieki.

Grupa lūdz ņemt vērā, ka sakarā ar pasākumu apmeklējuma ierobežojumiem koncerta organizētājs ir veicis izmaiņas sēdvietu un stāvvietu izkārtojumā, lai koncertu apmeklētājiem nodrošinātu nepieciešamo savstarpējo distanci. Iepriekš iegādāto biļešu īpašniekiem tiks izsūtītas jaunas biļetes, kas atbilst iepriekš iegādāto biļešu kategorijām, līdzvērtīgās vietās iepriekš izvēlētajām.

Abos koncertos, kas noslēdz gada pirmajā pusē uzsākto “Dzelzs vilka” koncertu sēriju Jura Kaukuļa jubilejas zīmē, skanēs sulīgākās dziesmas no dažādiem “Dzelzs vilka” daiļrades posmiem, tāpat arī fanus priecēs populārākās kompozīcijas un pavisam jaunas dziesmas. Nedzirdētās versijās izskanēs arī Jura Kaukuļa kompozīcijas, tapušas radošās sadarbībās kopā ar dažādiem māksliniekiem. 

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit