Skip to content

[Ex] da Bass radījis vasarīgu pasaulē populāras dziesmas pārlikumu

Populārais latviešu dīdžejs, EHR ballīšu radio šova Party Service vadītājs un atraktīvā mūziķu trio 3Live Project dalībnieks [Ex] da Bass, īstajā vārdā Mareks Dainis, radījis vasarīgu pasaulslavenā dziedātāja Robert Palmer dziesmas Know By Now pārlikumu.

„Ideja par šī, savulaik, pasaules mēroga hita pārlikuma radīšanu, man radās 2018. gada rudenī, kad, darbojoties ap savu autokrosa auto, dzirdēju šo dziesmu radio. Gabals man bija zināms, bet piemirsts. Kad pārlikums bija gatavs – mēģinājām to nogādāt tā laika oriģinālās ierakstu kompānijas pārstāvjiem, kur mūs uzklausīja, bet nekādas darbības nesekoja. Gaidījām, ilgi gaidījām, līdz pienāca šī gada vasara, un sapratu, ka laist šo veikumu nebūtībā nebūtu prāta darbs, tāpēc nolēmu nekomerciālos nolūkos ar to padalīties vismaz ar Baltijas radio stacijām un dīdžejiem atskaņošanai klubos, bāros un festivālos, protams, visur norādot dziesmas oriģinālās versijas autorus”, stāsta [Ex] da Bass.

Know By Now ir britu dziedātāja Robert Palmer 1994.gada dziesma un otrais singls no viņa divpadsmitā studijas albuma Honey. Tās autors ir pats dziedātājs, piedaloties arī producentam Stephen Hague.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit