Skip to content

Pašmāju rokgrupa ‘’Bloody Heels’’ izziņo jaunu albumu “Ignite The Sky” un izdod pirmo singlu un videoklipu dziesmai “Criminal Masterminds”

Kā tika ziņots pagājušā gada nogalē, Bloody Heels noslēdza līgumu ar vienu no mūsdienās lielākajām rokmūzikas ierakstu kompānijām – “Frontiers Music srl” un izziņoja, ka jauns albums būs gaidāms jaunā dekādē. Tas brīdis ir pienācis un tiek publiskots datums – 2020. gada 10. jūlijā grupa izdos savu otro albumu ar nosaukumu ‘’Ignite The Sky’’.

Šodien, 29. aprīlī, grupa pēc gandrīz trīs smagi strādātiem gadiem izdod pirmo singlu un videoklipu vienai no albuma dziesmām – “Criminal Masterminds”, kas tika filmēts tepat Latvijā – Madonā. Klips tapis sadarbībā ar režisoru Ivo Skanstiņu, producenti Gundu Bergmani un kino kompānijām “Arkogints”, “Cinevera” u.c. Šī ir arī otrā reize, kad aktieris George Steele jeb Džordžs Stīls piedalās grupas videoklipos, tiesa galvenajā lomā šoreiz Latvijas kino leģenda Aīda Ozoliņa.

“Mūsuprāt, “Criminal Masterminds” ir perfekta pirmā singla izvēle. Tā izcili parāda, kādi mēs esam tagad, un dod priekšstatu, kā skanēs jaunais albums. Nedaudz smagāks, nopietnāks, taču tiks saglabāta mūsu Bloody Heels esence. Runājot par klipu, bija skaidrs, ka noteikti to taisīsim ar Ivo. Šī jau ir mūsu trešā sadarbība, tāpēc izlemt bija ļoti viegli, kam uzticēt šo darbu. Klipa filmēšana bija ļoti interesants process, tas tika filmēts diennakti pirms devāmies Eiropas tūrē, ārā bija auksts, un nakts vidū mums lēja virsū ledainu ūdeni, sajūta bija visnotaļ sirreālistiska, taču tas viss, protams, bija tā vērts! – stāsta grupa.Bloody Heels aktīvu darbību sāka 2012. gadā un līdz šim grupa ir izdevusi EP “Summer Nights”, debijas albumu “Through Mystery”, nu jau trīs videoklipus un turpina regulāri koncertēt Latvijā un Eiropā.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit