Skip to content

Alekss Silvers piedāvā singlu latviešu valodā “Intriga”!

Dziedātājs Alekss Silvers piedalās “Eirovīzijas” atlasē ar dziesmu “Again”. Panākumi neliek  māksliniekam snaust viņš izdod jaunu singlu “Intriga”.

“Intrigas” mūzikas autors ir pats Alekss Silvers, toties vārdu autore ir Diāna Lasinska, ar kuru kopā tapis arī hits “Laiks”. Jaunā singla producents ir pieredzējušais Kaspars Ansons.

“Kā jau esmu iepriekš teicis šajā gadā es vēlos mainīties, mainīt ne tikai savu vīziju par sevi kā mākslinieku, bet arī mūzikas stilu, meklējot sevi dažādos virzienos,” skaidro Alekss.

Ar dziesmas vārdu autori Diānu Alekss pārdomājis, par ko būs jaunā dziesma un drīz vien abi nonākuši pie kopsaucēja, ka dziesmai jābūt deju mūzikas stilā, kā arī jāsniedz pozitīvas emocijas.

“Pēc labi pavadītas nakts cilvēks pamostas un nesaprot, kas īsti notiek. Tomēr apzinās, ka viss būs labi un nakts bijusi tā vērta. Intriga slēpjas tajā, ka viņš nesaprot, kam un ko naktī apsolījis, ko izdarījis. Tas viss viņu vilina,” dziesmu izskaidro Alekss.

Tā kā pēc izcelsmes Alekss ir grieķis, tad sākumā domājis, ka jādzied tikai angliski, bet nu viņš saprot, cik latviešu valoda ir skaista un tāpēc viņam gribas dziedāt un radīt dziesmas tikai latviski.

Mākslinieks ziņo, ka drīzumā būs pabeigts pirmais solo albums, kurā būs dziesmas gan latviešu, gan angļu valodās.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit