Skip to content

Grupa “Audiokvartāls” savu piecgadi atzīmē ar koncerttūri

Atzīmējot piecu gadu jubileju, grupa “Audiokvartāls” aizvadījusi trīs koncertu sēriju Latvijas lielākajās pilsētās. Pie Jelgavas klausītājiem grupa viesojās jaunatklātajā klubā “The Blow”, Liepājā klausītāji tika uzņemti mājīgajās kultūrvietas “Kursas putni” telpās, bet grandiozais noslēgums bija Latvijas 1. Rokkafejnīcā.

“Lai gan galvenā ideja visos koncertos bija viena, katrs izvērtās atšķirīgs. Jelgavā, kā jau klubā, sanāca spēlēt vairāk deju mūziku, Liepājā, bija ļoti sirsnīga un mājīga atmosfēra, bet noslēgums, kā jau noslēgums, ar šovu, ballīti un torti”, stāsta grupas solists Ivars Ozoliņš. 

Noslēguma koncertā, kā īpašais viesis pie bungām sēdās mediju eksperts Artūrs Mednis, kurš kopā ar grupu nospēlēja vienu no “Audiokvartāla” populārākajām dziesmām “Tu ar mani”. Koncertā bija novērojamas arī īpaši veidotas video projekcijas, kā arī pēc tā, tuvākie grupas draugi un fani tika aicināti uz torti un kopīgām sarunām.

Turpinot piecgades svinības, “Audiokvartāls” strādā pie sava debijas albuma, kurš dienas gaismu ieraudzīs jau nākamā gada martā, tajā būs iekļautas arī šajā gadā  izdotās dziesmas: “Nāc ar mani spēlēties”, “Tu man pajautā” un “Mazliet noskumis”.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit