Skip to content

Duo PRAGAII aicina uz koncertu neparastā norises vietā

2019. gada 20. decembrī klubā “Faraons” (Lubānas ielā 113) uzstāsies eksperimentālas popmūzikas duo PRAGAII, izpildot debijas albumā “Sorry, Can’t Talk Right Now” iekļautos skaņdarbus, kā arī kopdarbus ar tādiem māksliniekiem kā ansis, Kristīne Pāže, VIŅA un Fiņķis.

Šim koncertam sagatavotu programmu veltīs arī drīmpopa apvienība Polifauna un Alise Joste. Par mūzikālo noformēju pasākuma nakts daļā rūpēsies elektroniskās mūzikas pārstāvis Bobijs Velns, DJ Vestiena un jaunais, daudzsološais talants Smiltis69. “Pirms nepilna mēneša izdevām PRAGAII debijas albumu un sapratām, ka vēlamies noorganizēt svētkus sev, saviem klausītājiem, domubiedriem un draugiem,” atklāj duo.

“Koncertam esam izvēlējušies vienu no leģendārākajām vietām Rīgā tieši eksotiskā interjera un atrašanās vietas dēļ. Esam pārliecināti, ka daudziem koncerta apmeklētājiem šī būs jauna pieredze,” tā koncerta organizatori.

Producents Aleksis Luriņš un elektroniskās mūzikas mākslinieks Kashuks (Kaspars Kubeckis) iepriekš pazīstami strādājot pie citu grupu remiksiem, taču kā duo PRAGAII darbību uzsāka 2015. gadā.

Neraugoties uz grupas dalībnieku abpusējām antipātijām pēc pirmās tikšanās reizes, kopīgi piedzīvotās dzīves likstas un mūzika abus dalībniekus satuvinājušas, tā kļūstot par labākajiem draugiem. Grupas debijas albums “Sorry, Can’t Talk Right Now” tika izlaists 2019. gada novembrī.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit