Skip to content

[Ex] da Bass sava jaunākā hita videoklipu filmē Ņujorkā

Labi zināmais latviešu dīdžejs, atraktīvā mūziķu trio 3Live Project dalībnieks un EHR radio šova Party Service vadītājs [Ex] da Bass, īstajā vārdā Mareks Dainis, laidis klajā savu jaunāko veikumu – radio singlu “Love Is A Gift”. Pēc Latvijas mūzikas industrijas speciālistu domām tas varētu kļūt par viņa līdz šim lielāko hitu. Vai tam izdosies pārspēt singla Riga Nights panākumus? Ja balstāmies uz labajām ārzemju ekspertu un radiostaciju programmu direktoru atsauksmēm, tas ir pat ļoti iespējams!

“Love Is A Gift” vārdu autore ir populārā igauņu dziedātāja Jana Kask. Dziesma tapusi Labo Ierakstu Studijā Rīgā, piedaloties Lotaram Lodziņam, Jānim Kalvem un Matīsam Naglem, bet tās vokālo daļu iedziedājusi gados jaunā un talantīgā dziedātāja Agnese Stengrevics, kuru Latvija plašāk iepazina kā ir Starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa Latvijas nacionālās atlases konkursa Supernova 2018 dalībnieci. Dziesmas “Love Is A Gift”, kas vairāk tiks virzīta uz Eiropas un Amerikas tirgu, ietvaros viņa piedalās ar pseidonīmu Agnesse.

[Ex] da Bass jaunās dziesmas video klipā redzams aizkustinošs un patiess mīlas stāsts. Klips tapis Amerikā, Ņujorkā. Tā galvenā varoņa lomā redzams latviešu aktieris Valdis Čirksts, kurš dzīvo ASV un ir filmējies vairākās amerikāņu mākslas filmās un seriālos, piemēram, Elementāri, Vatson! (Elementary) un Melnais saraksts: Atpestīšana (The Blacklist: Redemption). Klipā filmējusies arī Valda sieva, latviešu izcelsmes modele Līga Freimane. Gluži tāpat kā Love Is A Gift videoklipā Valdis un Līga patiešām satikās Ņujorkā. Līdz ar to video redzamais mīlas stāsts ir pilnīgi patiess.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit