Skip to content

Rodion Gordin un DJ Gustavito prezentēja savu festivālu (video)

Tuvojoties lielai festivālu sezonai, divi populārākie klubu Dj’i Latvijā – Rodion Gordin un Gustavito – apvienojušies, lai radītu šī gada jaudīgāko festivālu himnu.

Jaunais singls “My Festival” ieturēts modernā Future house skanējumā ar stilīgiem Trap mūzikas papildinājumiem. Par odziņu projektā kļuva vietēja vokāliste Charlie, kuras dziedāšanas stilu ļoti daudzi salīdzina ar šarmanto Nicki Minaj.

Dziesmas video īsi parāda procesu, kā dziesma no ierakstu studijas nokļūst Rīgas populārākajā naktsklubā Coyote Fly. Klipā piedalās arī seksīgas Coyote meitenes. Tā režisors ir Roberts Stripkans no RSCUT.

“Kopumā šis projekts bija domāts ka eksperiments. Mes forši pavadījām laiku un izbaudījām dziesmas tapšanas procesu. Ceram, ka klausītāji to pienācīgi novērtēs. Mans, ka producenta galvenais mērķis bija dabūt tādu skanējumu, lai šis gabals būtu vienā līmenī ar starptautiskiem elektroniskās mūzikas skaņdarniem. Cik lielā mērā mums tas izdevās, lems klausītāji. Man bija liels prieks sadarboties ar Gustavito un Charlie, bez viņiem šis treks neskanētu tā, kā tas skan šodien. Un mēs noteikti arī tālāk strādāsim kopā pie jauna materiāla,” stāsta Rodions. Dj Gustavito piebilst: “Tā kā regulāri spēlēju klubos un festivālos gan Latvijā, gan ārzemēs, tad man ir priekšstats, kāda veida skaņdarbi kārtīgi var iekustināt pūli. Līdz ar to pašam radušās idejas, ko varētu no sevis ielikt, izveidojot festivāliem paredzētu grāvēju. No vietējiem producentiem uz sadarbību izvēlējos Rodion, jo viņa skaņdarbi vienmēr ir trendā un viņš uzreiz uztvēra manu vīziju.” Dziesma ierakstīta “Labo Ierakstu Studijā” un māsterēta kopā ar labāko mix inženieri Latvijā Jāni Kalve.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit