Skip to content

Maestro Raimonds Pauls dāvina jaunu dziesmu, kuru uztic dziedātājam Kasparam Markševicam

Jauno dziesmu dziedātājs saņēmis kā lielu dāvanu, jo kā jau ziņots, 20. novembris ir nolikts datums, kurā tiks prezentēts albums “Visam ir savs laiks” ar 12 jaunām dziesmām un Kaspars Markševics svinēs savu 33. dzimšanas dienu.

Guntars Račs: “Tie dziesmu ceļi ir neizdibināmi. Kopā ar Maestro esam sagatavojuši divas jaunas dziesmu programmas un pamazām tās dziesmas atrod izpildītājus. Paulam ļoti interesē jaunas savu dziesmu interpertācijas, negaidīti salikumi un pavērsieni. Ceru, ka Kasparam izdosies šo dziesmu padarīt tuvu un saprotamu saviem klausītājiem. Lai veicas Kasparam un dziesmai!”

Kaspars Markševics: “Tas ir noticis, un satikšanos ar Maestro Raimondu Paulu es savā apziņā un sirdī turēšu kā līdz šim lielāko notikumu manā muzikālajā ceļā. Tas tiešām ir maģiski un vārdiem neizsakāmi izdziedāt Maestro Raimonda Paula radītu dziesmu. Atbildība ir milzīga un satraukums, ko par to teiks pats komponists, bija līdz pašai pēdējai sekundei, kad dziesmu klausījāmies kopā ar Maestro. Saņemot atzinīgus vārdus un uzmundrinājumu doties tālāk mūzikā, veidot jaunus darbus un iespēju sadarboties arī nākotnē, man deva lielu iedvesmu.”

Šāda satikšanās nenotiek katru dienu, tāpēc es apzinos, ka tā ir lielākā dāvana, ko saņēmu jau savlaicīgi savā dzimšanas dienā.

Albums radīts kopā ar lieliskiem dziesmu autoriem, ko dziedātājs uzrunājis personīgi. 12 jaunas dziesmas tapušas vesela gada garumā un starp komponistiem, kuri izraudzīti ir Normunds Zušs, Artūrs Reiniks, Māris Sloka, Aivars Birzmalis, Artūrs Palkevičs, Gaitis Lazdāns, Ingars Viļums un Gints Stankevičs, kurš ir arī albuma muzikālais producents.

Dziesmu tekstu autori piešķīruši lielu nozīmi muzikālajam materiālam, starp autoriem ir Guntars Račs, Ineta Atpile-Jugane, Agnese Līcīte, Leontīne Apšeniece un pats dziedātājs Kaspars Markševics.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit