Skip to content

LATVIJAS ŠLĀGERAPTAUJAS 2014./2015. APTAUJAS GADA SIRDS DZIESMA

Par Latvijas Šlāgeraptaujas 2014./2015. aptaujas gada Sirds dziesma ir kļuvusi Santas Zapackas un Harija Ozola “Var jau tā”

Sestdien, 4.jūlijā, Ventspils Reņķu dārzā norisinājās gada galvenais šlāgermūzikas notikums – Latvijas lielās Šlāgeraptaujas 2014./2015. aptaujas gada fināls. Koncertā “Dziesmu sirdij rodi Ventspilī!” skatītāji un klausītāji par Sirds dziesmu atzina Santas Zapackas un Harija Ozola dziesmu “Var jau tā”. 

Latvijas Šlāgeraptaujas 2014./2015.gada finālā par sirds dziesmas titulu cīnījās kopumā 12 dziesmas. Skatītāju balsojuma kopvērtējumā par Šlāgeraptaujas Sirds dziesmu tika atzīta Santas Zapackas un Harija Ozola dziesmu “Var jau tā”. Santa Zapacka dziesmu gan izpildīja viena, jo, Harijs Ozols pēc cīņas ar smagu slimību maija beigās aizgāja mūžībā. 

Otro vietu skatītāju balsojumā ieņēma “Rumbas kvartets” ar dziesmu “Kad jūra krāc”, bet trešo – grupa “Galaktika” un Ingrīda Balode ar dziesmu “Atpakaļceļa nav”.

Ceturtajā vietā ierindojās grupa “Baltie lāči” ar dziesmu “Pacel glāzi priekam”, piektajā –  Andrejs un draugi no Cēsīm ar dziesmu “Zelta bite”, sestajā – “Rumbas kvartets” ar otru dziesmu “Kuldīgas dziesma”, septītajā – “Dricānu dominante” ar dziesmu “Cimdu raksti”, astotajā – “Tēva nams” ar dziesmu “Es mīlu Latviju savu”, bet devītajā – Edgars Pujāts ar dziesmu “Satikšanās”.

Desmitnieku noslēdza grupa “Mūzikas kolekcija” ar dziesmu “Ak, Latgale”, savukārt 11. un 12.vietā ierindojās grupa “Klaidonis” ar dziesmām “Vai tas var būt” un “Tev jāpārnāk”.

“Latvijas Šlāgeraptaujas” fināla koncertu “Dziesmu sirdij rodi Ventspilī” atbalsta Ventspils pilsētas pašvaldība.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit