Skip to content

“FLAME & THE ROLLTONES” KONCERTSĒRIJAS “ROAD TRIP” NOSLĒGUMS RĪGĀ.

“Flame & The Rolltones” aicina uz koncertsērijas “Road Trip” noslēguma koncertu Rīgā, pilsētas bārā VEST (Stabu iela 1), 15. maijā, pulksten 21:00. Koncerts pieejams visiem labas mūzikas cienītājiem, jo ieeja koncertā ir bez maksas. Pilsētas bārs VEST tika atzīta par atbilstošāko vietu Rīgas koncertam, jo gan valdošā atmosfēra, gan telpu interjers lieliski papildina  “Flame & The Rolltones” spēlēto mūziku.

            Rīgas koncerta viesi būs Goran Gora un vokālais trio “Limonāde” par ko visi grupas dalībnieki ir īpaši priecīgi. Vokālais trio “Limonāde” piedalījās arī albuma “Road Trip” ierakstā un palīdzēja trijām dziesmām ieskanēties ar īstu spēku un “pareizo” raksturu, savukārt Goran Gora ir izslavēts mūziķis un hameleons, kurš viegli iejūtas daudzos un dažādos mūzikas stilos, līdz ar to sadarbība veidojas viegli un nepiespiesti.

            Grupa jau aizvadījusi divus lielisku koncertus – Liepājā un Jelgavā, pēc kuriem tika slavēts gan koncerta muzikālais materiāls, gan izpildījums, kas “aizraujot ikvienu interesentu.” Liels gandarījums ir par to, ka publika labi uzņem arī jaunās dziesmas, kas tapušas pavisam nesen – radošajā nometnē februārī.

            Albumā “Road Trip” iekļautās dziesmas šajā pavasarī veiskmīgi startējušas ASV, dziesmu autoru konkursā International Songwriting Competition. Dziesma “Crying For You” iekļuva konkursa finālā “Americana” kategorijā un saņēma goda rakstu, savukārt dziesma “Talking About Love” iekļuva konkursa pusfinālā. Jāpiemin, ka pateicoties grupas cienītāju atbalstam, tautas balsojumā Americana kategorijā “Crying For You” ieņēma godpilno 7. vietu. Kopumā konkursā šogad bija pieteiktas vairāk kā 18 000 dziesmas no 120 valstīm.          

            Lai gan “Flame & The Rolltones” sastāvā ir četri dalībnieki, tūres laikā puišiem pievienojusies arī Kate Pāvula – izcilas balss īpšniece, taustiņinstrumentāliste un vijolniece.

            Jau ziņots, ka debijas albums “Road Trip” tika prezentēts 2014. gada oktorbrī un šo ierakstu mūzikas kritiķi nodēvējuši par “tiešām labu un aizraujošu kantrī” (Normunds Vucāns, Intro.lv) un “pamatīgu un ar žanra izpratni nostrādātu albumu”.

            “Flame & The Rolltones” ir vieni no nedaudzajiem “Americana” žanra vēstnešiem Latvijā un vasarā uzstāsies arī lielākajos Latvijas vasaras mūzikas festivālos –  “Bauskas Kantrī Festivālā”, “Summer Sound 2015”.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit