Skip to content

“Taurud” gada izskaņā dāvā klausītājiem dziesmu “I’m Changing”

21. decembrī, kad daudzi garīgie skolotāji un guru paredz mums fundamentālas pārmaiņas, mūziķis “Taurud” izdod dziesmu – “I’m Changing”. Tā ir pieejama “Spotify”, “Apple Music”, “Bandcamp” un citās platformās.

Dziesmas nosaukums “I’m Changing” acīm redzami atsaucās uz pārmaiņām, ko šobrīd piedzīvo ne tikai dziesmas autors, bet noteikti liela daļa sabiedrības. “Taurud” stāsta: “To vai pasaulei, kādu to zinājām līdz šim, pienācis gals nezinu, bet jūtu, kas virmo gaisā. Caur mani vienmēr plūst visuma enerģija un informācija. Kā būs? Tas vēl ir tikai laika jautājums. Jūtu, ka pārmaiņas notiek gan manī, gan it visā man apkārt. Šobrīd ir svarīgi ņemt “stūri” mums katram savās rokās un savu kuģi ar pārliecību vest pretī gaismai. Tāpēc arī šī dziesma. Tā ir mantra, kas dos spēku šai ceļā un, ko atkārtot un atkārtot.”

Jaunajā gadā no “Taurud” un viņa komandas sagaidīsim vēl daudz jaunus, iedvesmojošus un uzlādējošus skaņdarbus un arī kādu pārsteigumu. Mūziķis savu aktīvo darbību uzsāka augustā ar dziesmu – “I Keep Loving You”, tai sekoja “I’ve Been Carrying My Past Lives With Me”. Un “I’m Changing” ir 2020. gada speciālizlaidums gada izskaņā. “Šāja dziesmā esmu pateicis to, kas šobrīd ir vissvarīgākais”, tā “Taurud”. Lai visiem skaisti un mierpilni svētki.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit