Skip to content

Grupa ‘the eve’ izdod singlu un piesaka albumu

Grupa ‘the eve’ laidusi klajā dziesmu “Pustrijos Naktī Brīvības Ielā” no vasaras sākumā gaidāmā studijas albuma “Nākotnes Meitene”

Dziesma “Pustrijos Naktī Brīvības Ielā” ir grupas atgriešanās pie klausītājiem pēc 2019. gadā iznākušā EP “Tu Mana Vintage”. Teju divus gadus grupa pavadījusi koncertējot, taču pandēmijas spiesti devās uz ierakstu studiju un uzsāka darbu pie debijas albuma.

2018. gadā grupu “the eve” dibināja ģitārists un mūzikas producents Patriss Valdemārs ar domubiedriem – dziedātāju Evelinu Homčenko un bundzinieku Tomu Klikiču. 2020. gada vasaras koncertos grupai pievienojās basģitārists Kristers Dornis.

Dziesmas autors Patriss Valdemārs stāsta: “Dziesmas pavadījums muzikāli iedvesmots no astoņdesmito gadu latviešu disko mūzikas. Smagas bungas un bass kopā ar vienkāršām, bet ne mazāk interesantām ģitāras un taustiņu partijām ir šīs dziesmas atslēga.

Dziesmas teksts ir par meiteni – Nākotnes Meiteni, kas apmaldījusies laikā un telpā, meklē sev patvērumu mūsu laika izpriecās. Šo tekstu uzrakstīju mokoties pēc kādas vērienīgas nakts tepat Rīgā, kad tas vēl bija atļauts.”

Dziesmu producējis un ierakstījis Patriss Valdemārs. Dziesma ierakstīta grupas studijā “stabu iela records”. Dziesmas noformējumu ir veidojusi dizainere Aleks Rei. Fotogrāfe Monta Lū.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit