Skip to content

Rodions Gordins kopā ar dziedātāju no Lielbritānijas ierakstījis vasarīgu dziesmu “Falling”

Pēc gada pārtraukuma ar savu pirmo 2021. gada singlu  mūzikā atgriežas Rīgas didžejs, dziesmu autors un producents Rodions Gordins. Viņš jau zināms pateicoties savai muzikālaijai sadarbībai ar populāriem Latvijas māksliniekiem, ka arī pateicoties pagajušā gada sadarbībai ar Ukrainas superzvaigni Max Barskih.

Jaunākā Rodiona dziesma “Falling” tika ierakstīta sadarbībā ar dziedātāju Janu, kura dzimusi Latvijā, bet 15 gadu vecumā kopā ar vecākiem pārcēlusies uz Angliju, kur beigusi mūzikas producēšanas koledžu. Janas dziesmas atskaņotas arī prestižajā “BBC Radio” ēterā. Ar savu piemēru Jana vēlas lauzt stereotīpu par to ka producēt dziesmas un mūziku var tikai virieši.

“Mēs strādājām attalināti, ka šobrīd ir aktuāli un pat stilīgi. Es sarakstīju mūziku un vardus šai dziesmai vēl pirms vairākiem mēnešiem, bet nevarēju izdomāt kam no Latvijas māksliniekiem tā varētu piestāvēt. Tad, man Instagramā uzrakstīja Jana, kura vēlējas lai es novertēju viņas mūziku. Pirms tam mēs nekad nebijām komunicējuši. Man uzreiz patika viņas balss tembrs un es piedāvāju ierakstīt šo dziesmu kopā”, – tā Gordins.

Dziesma tapusi trīs valsīts. “Jana ierakstīja vokalu savās mājās, studijā Anglijā, ģitaras solo es uzticēju draugam Maskavā un pēc tam visu samiksēju un samāsterēju savā studijā Latvijā.”, – stāsta Rodions

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit