Skip to content

Reģistrācija “RIGaLIVE#7” izglītojošajām meistarklasēm!

Pēc “Latvijas Mūzikas attīstības biedrības/Latvijas Mūzikas eksporta” iniciatīvas un ar LaIPA, kā arī Kultūras Ministrijas atbalstu, nākamnedēļ, 13.-15. septembrim jau septīto reizi notiks pasākums mūzikas industrijas pārstāvju savstarpējai sadarbības veicināšanai, profesionalitātes līmeņa celšanai un pieredzes apmaiņai – dziesmu rakstīšanas darbnīca “RIGaLIVE”.

13. septembrī pasākums sāksies ar izglītojošām meistarklasēm, kurām aicināti pieteikties interesenti līdz 10. septembra pēcpusdienai.

Dalībniekiem pirms ieejas pasākumā būs jāuzrāda derīgs COVID-19 sertifikāts, koplietošanas telpās jālieto mutes un deguna aizsegi.

plkst. 14:05 – 14:50 – Izglītojoša meistarklase –  fonogrammu reģistrēšana LaIPA datu sistēmā ar LaIPA ekspertiem Agati Silovu un Lienu Grīnu.

plkst. 15:00 – 16:00 – “Zelts ne tikai spīd, bet arī skan!”. Saruna par mūzikas tiesībām, kā no dziesmas “izspiest” maksimumu, gūt ienākumus, audzēt auditoriju un sasniegt plašākas publicitātes iespējas. Nepieciešamās zināšanas un veicamās darbības  – soli pa solim ar “Warner Music Baltics” Latvijas pārstāvi un mūzikas menedžmenta konsultanti Inesi Saulāju-Dobeli.

plkst. 16:10 – 18:00 – “A ko ar tekstiem?”. Meistarklase ar Edgaru Šubrovski  – dziesmu un tekstu autors, radošais darbinieks. Meistarklase par dziesmu tekstiem, jau eksistējošu dziesmu tekstu analīze, ekspress uzdevums – sava teksta iesūtīšana rediģēšanai

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit