Skip to content

Jaunais mūziķis, multi-instrumentālists un producents Arutt, īstajā vārdā Armands Rutkovskis, laiž klajā singlu “Nedomā Par Mani”

Mūzikas producents un dziedātājs Arutt 8. oktobrī laidis klajā savu otro singlu “Nedomā Par Mani”, kura videoklips pieejams audiovizuālās straumēšanas vietnē “YouTube”.

Ikviens no mums kādā dzīves brīdi ir apjautis, cik mīlestība ir skaista. Visbiežāk tas notiek “rozā briļļu” periodā. Mūziķis Arutt savā jaunajā dziesmā apspēlē dzīvi pēc emocijām bagātākā attiecību laika, pastāstot to, kā cilvēki jūtas, kad saprot, ka katram ejams savs ceļš. Armands Rutkovskis singlā vēsta, ka “ne visiem būs lemts piedzīvot kaut ko tik lielu”, atspoguļojot to, ka diemžēl ne visi pēc tauriņiem vēderā piedzīvo patieso mīlestību. A. Rutkovskis atklāj: “Sākotnēji šīs dziesmas pirmā versija bija daudz lēnāka un balādiskāka, bet man prieks, ka dziesmas producēšanas beigās rezultāts sanācis pavisam citādāks.”

Arutt piebilst, ka drīzumā gaidāms arī debijas albums,: “Man ir vēl daudz ko teikt mūzikā, tāpēc nevaru sagaidīt, kad varēšu to noprezentēt plašākai publikai.”

Jaunais debijas singls “Nedomā Par Mani” pieejams visās mūzikas straumēšanas vietnēs – “Spotify”, “iTunes”, “YouTube”, u.c. Informācija par Arutt koncertiem un citām aktualitātēm atrodama mūziķa sociālajos tīklos –

Spotify

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit