Skip to content

Madara Dzintara izdod vasarīgu un sirsnīgu singlu “Ved mani mājās”

Mūziķe, dziļās un samtainās balss īpašniece Madara Dzintara piedāvā singlu “Ved mani mājās”, kas vasarīgās un vieglās noskaņās raisīs māju sajūtu, dos patvērumu trauksmainajā un neparedzamajā pasaulē.

 “Pēdējie gadi ir bijuši nedroši un nestabili, un tā īsti jau arī nekas nav mainījies, bet mēs, cilvēki, tiecamies pēc drošās vietas gan fiziskā, tā arī emocionālās veidolā. Varbūt kādam tās ir savas reālās mājas, citam pastaigas mežā, kādam ticība kam augstākam, bet vēl kādam jušanās droši sevī pašā, sajūta, ka esi  piederīgs, “ saka Madara Dzintara.

Mūziķe turpina: “Ikdienā saskaros ar mentālās veselības izaicinājumiem – trauksmi, paniku, un šādās reizēs sanāk atklāt, ka esi pazaudējusies. Šādos brīžos nākas atzīties, ka es nevaru paspēt visu, nevaru izdarīt visu, un tad tajā sāpīgajā vietā, var dzimt arī kaut kas skaists un pozitīvs. Tad atgriežos pie sākumpunkta, lai nepazaudētos svešos viedokļos un apkārtvaldošā haosā. Šī dziesma ir tāds kā manas iekšējās pasaules un ārējās pasaules nebeidzamā dialoga rezultāts.”

Dziesmas “Ved mani mājās” mūzikas un vārdu autore ir pati Madara Dzintara, sadarbībā ar producentu JJ Lush. Ģitāru dziesmā iespēlējis Artūrs Dzintars. Radošajā procesā nozīmīgs atbalsts bija arī LaIPA stipendija.

Māksliniecisko vīziju mūziķe realizēja arī pašas veidotajā dziesmas teksta video, kurā redzama it kā nereāla pasaule, simbolizējot jaunas pasaules veidošanos, vai arī vecās pasaules izjukšanu – pārveidošanos, un tās vidū ir pati Madara.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit