Skip to content

Queer On Acid izdoti “Acid Avengers” skaņuplatē kopā ar Hard Ton un Posthuman

7. jūnijā franču izdevniecība “Tripalium Corp” laida klajā 30. vinila relīzi savā atzītajā sērijā “Acid Avengers”. Skaņdarbu autori uz skaņuplates ir trīs dueti: Queer On Acid, Hard Ton un Posthuman.

Izdevumā ir iekļauti trīs dinamiski dueti, kurus vieno ugunīga aizraušanās ar grūvu. Jaunais četru skaņdarbu EP apvieno Lielbritānijas producentu Posthuman, itāļu dueta Hard Ton un mūsmāju mākslinieku Queer On Acid talantus, katrs ienesot acid house skatuvē savu unikālo garšu.

Skaņuplates otrajā pusē ir divi veikumi, ko ierakstījis Latvijas duets Queer On Acid, kas pazīstams ar darbu ar Ovum Recordings, Nervous un Kneaded Pains, un itāļi Hard Ton, kas slaveni ar saviem izdevumiem Permanent Vacation un Bordello A Parigi paspārnē. Viņu skaņdarbi organiski apvieno grūvigus ritmus, aizraujošas acid partijas un psihedēliskas balsis.

Ar šo izlaidumu Acid Avengers ne tikai godina pagātni, bet arī paver robežas tam, kāds var būt acid house, pierādot, ka žanrs ir tikpat vitāls un aizraujošs kā jebkad.

Īpaši jāatzīmē ieraksta vāciņš, kas veidots īpatnējā stilā, šoreiz izmantojot vienu no popkultūrā labi zināmiem attēliem: Greidiju dvīņu zīmētu versiju no Stīvena Kinga filmas “The Shining”.

Skaņuplati vai izdevuma digitālo versiju var iegādāties Bandcamp: https://tripalium.bandcamp.com/album/aar030-posthuman-queer-on-acid-hard-ton-acid-avengers-030.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit