Skip to content

Artis Boris un JULIANNA nāk klajā ar pirmo kopprojekta dziesmu “my name”

Artis Boris un JULIANNA izdod pirmo singlu “my name”, no gada nogalē gaidāmā albuma.

Dziesmas ideja radīta iedvesmojoties no brāļu Grimmu pasakas par Salātlapiņu. Galvenā ideja bija salīdzināt pasaku ar mūsdienu savstarpējām attiecībām, JULIANNU un Arti piesaistīja doma par Salātlapiņu – katru reizi, kad tiek saukts viņas vārds, viņa nepretojoties nolaiž savus matus. “My name” ir par sevis mīlēšanu un robežu noteikšanu, vienlaikus cenšoties būt labam cilvēkam.

Šī projekta ietvaros duets izmantoja dažādus dzīvos instrumentus, kā ģitāru, basu, klavieres un perkusijas, kurus papildināja JULIANNA ar savu rotaļīgo un plašo vokālu. Lieliski apvienojot divus žanrus (house un R&B), tika eksperimentēts arī ar “Nord Modular” sintezatoru. Ierakstu veiksmīgi papildināja Džeisons Hanters, kurš ar iespēlētajām trompetes skaņām pievienoja ierakstam vairāk emociju.

Artis Boris ir ierakstu producents un dziesmu autors, kurš sāka aizrauties ar mūziku jau septiņu gadu vecumā apmeklējot klavierstundas. Tagad Artis ir rezidents “Selektor Studio” (Tallinā), kur duets ierakstījis lielāko daļu savu dziesmu. JULIANNA septiņu gadu vecumā sāka savu muzikālo karjeru kā klasiskās mūzikas dziedātāja, tomēr laika gaitā sāka īpaši aizrauties ar gospeli un džezu, kas rezultējās viņas unikālā skanējuma attīstībā.

Abi ir aizrautīgi skatuves mākslinieki ar kopīgu redzējumu un mērķi attīstīt un turpināt radīt mūziku kopā un atskaņot radīto mūziku dzīvajā izpildījumā tiem klausītājiem, kuri ir gatavi pievienoties ceļojumā uz jauniem un nedzirdētiem stāstiem. Šis ir pirmais singls no abu mūziķu kopprojeta, kurš dienas gaismu ieraudzīs jau šī gada nogalē.

 

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit