Skip to content

Taran & Lomov ir ierakstījuši debijas albumu “Semper Supra”

11. oktobrī rīdzinieku Taran & Lomov izdevniecībā Amber Muse Records iznāca viņu debijas albums “Semper Supra”. Albumā ir deviņi skaņdarbi, kuru saknes meklējamas 2000. gadu sākuma minimālismā un 90. gadu elektroniskajā mūzikā.

Kopš 2006. gada Makss Lomovs un Bogdans Tarans ir izdevuši 26 relīzes, neskaitot remiksus. Šie ieraksti tika izdoti gan viņu izdevniecībā, gan tādās kompānijās kā Ovum Recordings, Runemark, W&O Street Tracks un citās. Patlaban viņi veiksmīgi producē mūziku arī zem nosaukuma Queer On Acid, rīko dažāda mēroga elektroniskās mūzikas pasākumus un vada savas izdevniecības radio šovu.

Mūzikas ziņā “Semper Supra” ir ceļojums starp žanriem – no 90. gadu elektronikas līdz 2000. gadu minimālismam un dīphausam. Deviņi albuma skaņdarbi saplūst galvu reibinošā kokteilī, kas patiks jebkuram klausītājam: no reivera afterpārtijā līdz biroja darbiniekam pēc darba dienas.

“Tas ir lielisks albums! Tas iedvesmo ar svaigu skanējumu un ritmiem,” par albumu raksta leģendārais Detroitas tehno mākslinieks Ken Ishii no Japānas. “Patiesa enerģija — man patīk šī noskaņa. Tā ir īsta elektroniskā mūzika!” viņam piekrīt pieredzējušais britu mūzikas producents Red Rak’em, kurš kopā ar citiem, piemēram, MCMLXXXV, Timo Maas, Roberto Rodriguez, Shur-i-kan, Just Her, Karotte, Thomas Hoffmann no Berlīnes kluba “Tresor”, ir augsti novērtējis šo albumu.

“Semper Supra” ir pieejams straumēšanas platformās Spotify, Apple Music, YouTube Music, kā arī tiešsaistes veikalos Beatport, Bandcamp, Juno Download, Traxsource: https://fanlink.tv/semper-supra.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit