Skip to content

About

Edvards Grieze, atpazīstamību guvis sadarbojoties ar producentiem Rassell („Esi kustībā”; „Ziema’’), Rodion Gordin („Crashing down”, ‘’Missing”) un DJ Makree („Clouds”).

2017 jaunais mākslinieks šķir jaunu lappusi savā karjerā,  mainot skatuves vārdu uz – Ed Rallidae. Edvardam ideja par skatuves vārda maiņu radās izdzirdot kā viņa uzvārds Grieze tika izrunāts angļu mēlē – Greece. Lai nerastos pārpratumi par to, no kuras valsts nāk jaunais mūziķis, nācās radoši pievērsties šai situācijai. “Rallidae” ir latīņu izcelsmes vārds, kurš apzīmē dzimti, kurai pieder putns Grieze.

Pēc vairāk sadarbībām Edvards, tagad Ed Rallidae, vairāk pievērsies savas daiļrades apkopošanai un ierakstīšanai. 2017. Decembrī iznāca viņa mūzikas videoklips oriģinālkompozīcijai „Paliksim šeit’’. Pēcāk sekoja sadarbība ar dziedātāju Aminatu Savadogo. Ar viņas komponēto dziesmu „What I had With You’’, Ed’s startēja LTV  „Supernova 2018” un guvāka plašāku atpazīstamību.
2019. gads dziedātājam iesākās ar singla „Masterpiece”  prezentāciju. Šī dziesma bija kā skice mākslinieka
pirmajam digitālajam albumam – EP.

2019. oktobrī dziedātājs prezentē savu pirmo digitālo EP „Undone”, kuru producējis Roberts Pētersons. Albums tapis Ventspils Pilsētas domes līdzfinansējumu.

Pirmie soļi mūzikā sperti dzimtajā pilsētā – Ventspilī. Tā kā Edvards uzauga radošā vidē, neizbēgami, ka viņa ceļš un aizraušanās bija piesaistīts mākslai. Dalība popgrupā  „Jūras Akmentiņi” un studijas Ventspils Mūzikas vidusskolā
izkristalizēja to, ka mūzika ir tā joma, kurā Ed redz savu nākotni. „Mani nebeidz pārsteigt tas, cik universāla ir šī mūzikas valoda. Ir bijuši gadījumi, uzstājoties meistarklasēs ārpus Latvijas, kad kāds no dalībniekiem neprot ne krievu, ne angļu valodu, bet komunikācija ir visiem saprotama, jo mūzika runā, dvēsele dzied.’’ tā Ed Rallidae.

2019. gada oktobrī dziedātājs prezentē savu pirmo digitālo EP „Undone” Albums tapis Ventspils Pilsētas
domes līdzfinansējumu.

John

Edvards Grieze

Menedžeris

Call

29547418

Email

edvardsgrieze@gmail.com

Like our News? Subcribe them:)

And Receive our latest news