Skip to content

Apraksts

“Franco Franco” ir indie-pop grupa no Cēsīm, kuras aizsākumi meklējami 2010. gada maijā. Grupas kodolu un maģisko skanējumu veido Elizabete Vētra (soliste), Kristīne Vaksa (taustiņinstrumenti), Reinis Kārkliņš (ģitāra), Mārtiņš Spuris (bungas).

“Franco Franco” rada filigrāni noslīpētas, kinematogrāfiskas kompozīcijas, kas laika gaitā ir ieguvušas arī nedaudz elektronisku skanējumu. Šajā mūzikā var atrast īpatnējus bungu ritmus, melodiskas klavieru partijas, smeldzīgus ģitāras rifus un spēcīgu vokālu.

2012. gada septembrī grupa izdod debijas singlu “Grasshopper’s Novel”, bet plašāku atpazīstamību “Franco Franco” gūst 2013. gada pavasarī, kad publicēts otrais singls un video “Frank Killed Lee” no grupas debijas minialbuma “Color Me”.

Pēc neliela darbības pārtraukuma, 2016. gada maijā “Franco Franco” atsāk savu darbību un laiž klajā jauno singlu un video dziesmai „By The Lake”. Šā gada gada rudenī tiks izdots grupas otrais mini albums, kas ir ierakstīts „TRU Music Studio” sadarbībā ar producentu Reini Sējānu (Instrumenti).

John

Kristīne

Management

Zvaniet

+37126121898

E-pasts

francofrancolv@gmail.com

Pieraksties jaunumiem!

Un saņemsi svaigāko informāciju par Latvijas mūziku epastā!