Skip to content

Apraksts

Grupa Rock’n’Berries ir dibināta 2013. gada jūnijā, taču jau paspējusi sevi pieteikt uz Latvijas mūzikas skatuves. Nepilna gada laikā tā ir kļuvusi par neatņemamu sastāvdaļu Rīgas nakts klubu dzīvē. Rock’n’Berries izceļas ar orģināliem priekšnesumiem koncertu laikā, tādēļ uz skatuves vienmēr ir jūtama milzīga enerģija un pašatdeve, kas klausītājus neatstāj vienaldzīgus un tiem sniedz neaizmirstamas emocijas. Grupa ir sniegusi savus priekšnesumus vairākos restorānos un kultūras pasākumos gan Rīgā, gan arī ārpus tās robežām, rūpējoties par lielisku muzikālo baudījumu to apmeklētājiem. Tai skaitā grupa ir uzstājusies Rīgas pilsētas svētkos, iesildījusi vietējās hokeja komandas fanus arēnā Rīga, izklaidējusi pasažierus uz kruīza prāmja “Tallink”, kā arī veselu 3 mēnešu garumā parūpējusies par muzikālo noformējumu izklaides iestādēs kurorta pilsētā “Sunny Beach” Bulgārijā.
Rock’n’Berries repertuārs sastāv ne tikai no klasiskajiem Rock un Rock & Roll žanru skaņdarbiem un šobrīd topos esošajiem popmūzikas hītiem, bet arī no pašu sacerētām kompozīcijām. Grupas sastāvā spēlē mūziķi ar pieredzi ne tikai Latvijā, bet arī ārzemēs.
2017. gada sākumā grupas debijas albums “Smoothie Call” nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai “Zelta Mikrofons 2017” kā labākais Pop mūzikas albums, savukārt pati grupa – kā gada Labākā debija.

John

Ligita Mieze

Management

Zvaniet

37127885502

E-pasts

rocknberries@gmail.com

Pieraksties jaunumiem!

Un saņemsi svaigāko informāciju par Latvijas mūziku epastā!