Skip to content

Smagā progresīvā un psihedēliskā roka grupa Asinis laiž klajā debijas singlu

Asinis, dinamiskā un eklektismā ieturētā rokgrupa, kas apvieno jau pieredzējušus pagrīdes skatuves mūziķus, dodas pie klausītājiem ar pirmo singlu — “Madness and Mirrors IV: Epilogue”. Elektrizējošā dziesma ievada ceļojumā, kas sola pārkāpt ierastās robežas un pacelt nebijušos emociju augstumos.

Dziesma ierakstīta, miksēta un māsterēta pieredzējušajās un gādīgajās Ģirta Laumaņa rokās — studijā “Hodila Records”, kur grupas mērķis ir bijis notvert skanējuma nepieradināto raksturu un dzīvā izpildījuma esenci, savienojot intensitāti un inovācijas.

Papildus audiālajai pieredzei, grupa ir parūpējusies arī par singla vizuālo pusi, vienlaikus publicējot arī uzvedinošu mūzikas video, kas dod papildus dziļumu mākslinieku vīzijai, ievedot klausītāju dziļāk Asiņu naratīvā.

Ar “Madness and Mirrors IV: Epilogue”, Asinis aicina savu auditoriju doties transcendentālā ceļojumā caur skaņu, kur robežas izzūd un realitāte savijas ar sapņiem. Šis debijas singls kalpo kā vilinošs ieskats grupas gaidāmajā albumā, solot ieskaujošu pieredzi, kas atstās paliekošu iespaidu.

Grupas Asinis dziesma “Madness and Mirrors IV: Epilogue” jau šobrīd ir pieejama platformās Bandcamp [https://asinis.bandcamp.com] un Youtube [https://youtu.be/79B7FDod1yI], bet drīzumā arī visās lielākajās straumēšanas vietnēs.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit