Skip to content

Jaunā dziedātāja Elizabete Gaile piedāvā dziesmu “Atbildi”

Dziesmu rakstīšanas nometnes “RIGaLIVE” organizatori aicina noklausīties nometnē tapušo dziesmu “Atbildi”, ko izpilda jaunā dziedātāja Elizabete Gaile.  Dziesma ‘’Atbildi’’ tika uzrakstīta “RigaLive” dziesmu rakstīšanas nometnē, satiekoties trīs mūziķiem vienkopus – producentam Kasparam Ansonam, dziedātājai un dziesmu autorei Elizabetei Gailei, kā arī mūziķim un grupas ‘’Blue Jean Serenade’’ dalībniekam Jānim Niedram.

Dziesmas tapšanu komentē Elizabete Gaile: ‘’Dziesmas vīzija atnāca diezgan ātri. Gribējām aprakstīt cilvēku attiecības, kas šodien bieži vien veidojas neīstas un samākslotas, ko visvairāk ir izraisījusi tieši šī 21. gadsimta interneta pasaule un sociālie tīkli. Dziesmas galvenais akcents tiek likts uz atbildes meklējumiem par to, kad beidzot būs iespēja satikties un būt patiesiem vienam pret otru. ‘’

Oktobra sākumā notikušajā jau trešajā “Latvijas mūzikas attīstības biedrība/Latvijas mūzikas eksports” iniciētās dziesmu rakstīšanas nometnes “RIGaLIVE” sesijā divu dienu laikā tika radītas astoņpadsmit jaunas dziesmas, kas tapa komandās, kuru sastāvu veidoja arī tādi labi pazīstami mūziķi kā Aija Andrejeva, Kaspars Ansons, Aminata, Samanta Tīna, DJ Rudd un citi.

“RIGaLIVE” mērķis ir veicināt dziesmu mūzikas un teksta autoru, kā arī mūzikas producentu savstarpējas sadarbības veicināšanu, profesionalitātes līmeņa paaugstināšanu, kā arī veicināt mūzikas eksportu – potenciālu mūzikas produktu radīšanu un attīstīšanu.

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit