Skip to content

Kristaps Bedrītis uzstāsies akustisko koncertu cikla “SILTUMS“ ietvaros.

Ceturtdien, 9.jūnijā plkst.21:00 kultūras telpā “Autentika”, Rīgā, Bruņinieku ielā 2 akustisko koncertu cikla “SILTUMS” ietvaros notiks Kristapa Bedrīša koncerts. Šis būs jau sestais šāda veida pasākums kopš šī gada aprīļa, un līdz šim “SILTUMĀ” uzstājušies tādi mūziķi kā Māris Šverns, Helēna Kozlova, Anneli Arro, Liene Grosa, kā arī dziedātāja Cygne no Kalifornijas. Ieeja visos koncertu sērijas pasākumos ir par ziedojumiem māksliniekiem.

Kristaps Bedritis ir mūziķis ar akustisko ģitāru un stāstiem par sevi, dabu, cilvēkiem, Visumu un tā visa mijiedarbību. Iedvesmojies no tādiem mūziķiem, kā Fink, Ben Howard, Matt Corby u.c., viņš raksta tiem, kas uz brīdi apstājas un ieklausās.  Kopš 2016. gada skanējumu papildina vēl citi mūziķi, kas kopumā veido daudzveidīgāku un dinamiskāku skanējumu un enerģiju, taču 9. jūnija koncertā Kristaps būs viens ar ģitāru un pāris stāstiem.

2015. gada sākumā tika izdots mūziķa pirmais solo mini albums ‘Worlds Apart EP’, kurā var dzirdēt 5 dziesmas, kas ierakstītas mājas apstākļos. Līdz šim ir nospēlēti vairāki solo koncerti gan Rīgā, gan citur Latvijā un Baltijā. 

MEL redaktors

MEL redaktors

info@musiclatvia.lv

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on reddit